bet365 bonusArvostettu kaksintaistelu ensimmäinen paikka ryhmän B näkevät yleisöä Cardiffissa, jotka tulevat paksu Belgia. Vaikka kotitekoinen Walesin katsotaan eduksi huolimatta kotiympäristössä paperi ulkopuolinen, mutta varmasti haluavat saada ainakin kohta – Brysselissä, he todellakin ovat onnistuneet ..

Marraskuun täyttäviä kaksintaistelu tarjotaan yllättävä goalless piirtää ansiosta jotka ovat kaksi vastustajaa Bet365 bonus paperilla muutenkin – tilille on jatkuvasti yksitoista pistettä, kun kolme voittoa ja kaksi tasapeliä, vaikka Reds on huomattavasti parempi pisteet (13: 1 verrattuna Walesin 7: 2). Maksut Chris Coleman viime maaliskuussa karsinnat ikkunassa kunnianhimoinen puhallettu Israel sen maaperällä 3: 0, ja on selvää, että mahdollisuus saada ensimmäinen Euro otetaan vakavasti.

Ne voivat jopa Belgian maalivahti Thibaut Courtois, joka (yllättävää) korostetaan erityisesti laadun Gareth Bale. “Se on erinomainen pelaaja”, sanoi Chelsea tukea puuttua Walesin tukea, joista ne voivat olla nykypäivän Bet365 kaksintaistelu 50. maajoukkueessa jersey. “Mutta kaiken heillä on hyvä joukkue, voit luoda mahdollisuuksia, heillä on suuri taukoja. Meidän on puolustettava hyvin.”

Epätyydyttävä sport fogadás online piirtää Bryssel Courtois osoitti, että nykypäivän rematch avautuu kysymys. “Tämän pelin olemme oppineet. Tiedämme, että Wales on vankka puolustava, joten meidän on käytettävä mahdollisuutta, että me nousemme. Se on meille tärkeä ottelu, koska haluamme saada Euro. Voittaja tänään kaksintaistelu joka on Ranskassa jälleen askeleen lähempänä. Uskon Bet365 kotiin ei piilottaa, päinvastoin, pyrkii voittaa edessä oman fanit “, sanoi nuori maalivahti.

Vieraileva valmentaja Marc Wilmots on valinta saarella muuten hyviä muistoja – vain Cardiff on odtrénoval hänen ensimmäinen ottelu Belgian penkillä. Hän soitti pätevyys World Cup 2014 ja Wilmotsuv joukkue voitti 2: 0th Ja toimitettiin tämän jälkeen mestaruuden itse, Brasiliassa, sitten astui Bet365 bonusz neljännesvälieriin (mistä hänet eliminoitu hopeamitalisti Argentiinasta), ja sen jälkeen, on ansiokkaasti yhteen kilpailukykyinen tappion. more info: www.hu-bonusz.com/bet365

Vaikka Walesin viime karsintaottelussa lepäsi, Belgia 7. kesäkuuta ovat neuvotelleet arvostetun ystävyysottelun Ranskan kanssa Pariisissa – ja, kuten suuri rangaistuspotkukilpailun vihdoin voitti 4: 3, harvat epäilystäkään siitä, että se tulee Cardiff selkeä tavoite voittaa. Wilmots kuitenkin joutuu tulemaan toimeen ilman loukkaantunut Marouane Fellainiho joka laskeutui Ranskan huomioon kaksi wickets.

Categories: Blogging