Yellow Submarine pystyivät etukäteen suosikki European League, joka maksoi hänelle paljon voimaa. Nyt hän on nopeasti keskittyä taistelevat Primera Division, koska seuraava vastustaja on epätoivoinen Levante.

Todennäköisesti ei venyttää määritellä kuka on selvä suosikki tämän kaksintaisteluun. Villarreal pelaa sakon muodossa ja voi yllättää jopa ulkona Espanjan maaperä. Ei kauan sitten, se olisi vain muutamia ihmisiä sovi rooliin suosikki kaksintaistelussa Euroopan liigan vastaan. Napoli, Italia. Se oli periaatteessa kaikki se päästä finaaliin. Ja Espanjassa, mukaan lukien tunnettu maalintekijä Gonzalo Higuain eliö.

Jopa hän kuitenkin lopulta Partenopeo ei riitä ovat siirtyneet Villarreal. Sitä vastoin ensimmäinen kaksintaistelu El Madrigal päätti ainoa tavoite hän teki lopussa pelin, nuorukainen Denis Suarez kaunis laukaus vapaapotkulla. Kaunis maalin Villarreal myös kostoksi. Vaikka maalin Marek Hamšík menetetty, mutta tilanne saa vakiintui ja jälkipuoliskolla verrattuna lopulliseen 1: 1 Tomas Pina laukaus yllätti monet.

Villarreal onnistui kestämään ja jälleen kerran vahvistanut, että hänen puolustava jatkuvasti parantamaan. Innostunut oli myös valmentaja Marcelino, joka pelin jälkeen mainittu: “Teimme suuri asia. Lisäksi me olemme kestäneet paljon paineita, joita olemme koko pelin alttiina. Olen ylpeä siitä, mitä minun pojat ovat saavuttaneet. Mutta se ei lopu, pian me ottelu La Liga. Kumpikaan Levante meille ei ole helppo vastustaja, “Marcelino tajuaa.

Ja hän tietää, miksi hän sanoo. Joukkue Levante on itse asiassa pelaaja, jonka ominaisuudet Villarreal ei tarvitse vakuuttaa ketään pitkään. Hänen nimensä on Giuseppe Rossi teki nimi juuri keltaista paitaa. Tammikuu vahvistuksia Levante tuli Darling fanit Villarreal vuosina 2007 ja 2012. Jos Rossi ei siirry infirmary, hän oli yksi vaarallisimmista pelaajista koko liigassa, Villarreal ja hyötynyt siitä. Italian hyökkääjä oli itse vastaamaan hyvin tyytyväisiä.

Haastattelussa päivittäin Marca sanoi: “At Villarreal ja aika siellä, minulla on paljon hyviä muistoja. Olen aina velkaa klubille, puhaltimet ja presidentti Fernando Roig. Jos laitan tavoite, olen varma, että se ei juhlia. Tietenkin Mielelläni viereen, mutta kunnioituksesta I kirkastaa. se ei yllätä minua, kuinka hyvin se nyt Villarreal niitä. ne ovat nuoria pelaajia ja kokenut hyvä kausi “, myöntää kokenut italialainen.

Viimeinen kierros on paremmin hallinnassa nyt hänen uusi joukkue. Vaikka Villarreal harjoitus Euroopan Cupit liian väärinkäyttöä ja sidottu Atletico Madrid, Levante vihdoin ehti nähdä parempiin tuloksiin. Getafe kesti selvästi istutettu tamarisk oli kolme tavoitetta ja yksi niistä vain antoi Pepito Rossi. Levante tarvitsevat pisteitä suola tai se kuuluu toiseksi viimeinen askelmalla ja hänen tilinsä on vain 20 pistettä.

Categories: Blogging