Kaksikymmentä kuudes kierros La Liga tarjoaa monia houkuttelevia taistelee ja yksi niistä tapahtuu myös Mestalla Valencia. Kotimaan Bats alle Gary Neville lopulta hyppäsi voittokulkuaan tuhoutumisen jälkeen Rapid Wien niellä ja Athletic, joka tällä viikolla juhlittiin myös menettelyä ja kilpailevia lepakoiden kahdeksan finaaliin Euroopan liigan.

Gary Neville penkillä Valencia oli jo ottanut yhteyttä surullisen lopun, mutta joukkue ei koota aikaa ja lopulta alkoi voittaa. Tärkeintä oli Bats kapea voiton Espanyol, jonka jälkeen hän seurasi vain voitto. Itseluottamus ja haetaan Valencijští in Europa League, jossa he kuulevat helposti Rapid Wien (6: 0 ja 4: 0) ja sen jälkeen saatetaan psyyken ja erittäin tärkeä kolme pistettä alan Granada. Valencia odottaa nyt enää kamppailee vahva urheilullinen. Fate oli halunnut lepakot törmäävät baskit kotimaan kilpailu ja sitten kahdeksannessa finaaliin Euroopan liigan double-header.

Niin sunnuntaina iltapäivällä ja sanoa paljon siitä, miten he voivat kiinni seurojen Euroopan cup, molempien valmentajien on tietenkin sázkové kanceláre online tärkeää, mutta seuraavassa pelissä. “Soitamme ottelua mielin, koska olemme tehneet joitakin tärkeitä voittoja. Riippumatta kylvetään yksitoista menevät selvästi pidemmälle kolme pistettä ja haluamme pelata hyvä ottelu. Niillä on suuri pelaajia, se on iso testi kykymme. Keskitymme ole ensisijaisesti itseään . Luotamme “, hän sanoi ennen peliä näkyvästi riemuitsivat Neville.

Vaikka Athletic ei edetä kahdeksan finaaliin EL tällaisia ??fanfaari kuten Valencia, baskit Mutta lopulta kuulla vahva Olympique Marseille kun ulkopuolinen voittaa 1: 0 Lions lisäsi kotiin piirtää 1:

1. Menettely potkut Athletic 81. minuutilla, vuorottelevat Sabin Merino, joille se oli ensimmäinen ilta tämän vuoden tavoite Europa League. Sen menettely Athletic vahvistavat nykyinen ylivaltaa espanjalaisen joukkueita Euroopassa, kun kaikki, mutta kaikki edustajat Primera División eurooppalaisessa kupit onnistua ja pitää pelin iso palkinnot. Yksi Espanjan yksiköitä, mutta kahdeksannella kierroksella European League lopullisesti ohi.

“Samanlainen asia meille tänä vuonna tapahtui Barcelona ja Villarreal. Tietenkin taistelee samalla intensiteetillä, mutta katsojille voidaan tylsää katsella on edelleen sama joukkuetta. Se on täysin avoin kilpailu ja meille se on yksi tärkeimmistä pelejä kauden, vaikka he molemmat luultavasti halua toista vastustaja “, hän valitti Valverde. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 16:00.

Categories: Blogging