Perjantai 21. kierros koe ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kotimaan Sporting Gijon sitä päästä pois kuilun laskeutuminen. El Molinon isännöi Real Sociedad, joka myös on Bet 365 täydellisessä muodossa.

Sporting se tulee olemaan hyvin vaikeaa, koska vastaan ??Real Sociedad voi pelata paljon. Sillä aika kun kaksi kilpailijat kilpaillut, Sporting onnistui voittamaan vain kahdesti. Ja molemmissa tapauksissa tulokset toisen sarjan. Sisällä Primera Division Sporting La Real ei ole koskaan lyöty. Juuri viime pisteitä jaetaan siitä Anoeta-stadion laskemasta vielä yksi tavoite.

Sittemmin kuitenkin, paljon on muuttunut ja Sporting tunnustettu julma todellisuus. Rookie elämän eliittiin, joka ei myöskään ole kovin suuria taloudellisia Bet365 resursseja näytetään täysissä. Sporting Gijón oli viruu alareunassa taulukon, tällä hetkellä miehittää toiseksi viimeinen paikka ja muutaman hyvän ottelunsa päästä takaisin kriisiin.

Jo neljä peliä peräkkäin jättänyt Sporting voittaa joka kerta kun hän otti tappion. Viime kierroksella myös erittäin julma, koska Real Madrid opetti häntä ja lopulta hän antoi itse viisi maalia! Mitä väliä sillä on, että ei voinut pitää puhtaana – mielissä pelaajia Sporting tämän fiasko luultavasti pitkään. Kymmenen viime turnauksia kaikissa kilpailuissa yhdessä Sporting Bet365 onnistui voittamaan vain kerran.

Lisäksi hän menetti kahdeksan yhdeksän viimeisen ottelunsa La Liga. Viiden viime peleissä, niin hän myönsi ainakin kaksi maalia. Toisaalta, hänen vastustajansa ulkopuolella stadionin puuttuessa. Real Sociedad ei ole voittanut ulkopuolella stadionilla viimeisen viiden matkoja. Kun odottamaton voittaa Valencia Mutta viimeisellä kierroksella split pistettä Deportivo La Coruna, joka ei ole Bet365 aivan huono tulos.

Mitä enemmän, La Real kehui vastustajansa. Valmentaja Víctor Sánchez kommentoi tätä: “La Real ollut hyvä peli ja luonut enemmän mahdollisuuksia. Tärkeintä meille on, että jalkapallo lasketaan tavoite ja mitään mahdollisuuksia. Ottelu on maksanut meille paljon voimaa, sillä tämä saattaa ensisijaisesti Real Sociedad. pelata tiiviisti ja antoi meille erittäin vaikea. Lopulta Bet365 piste voidaan pitää onnistuneena “, hän Víctor.

Categories: Blogging