Parempi hoito voi olla! Keskittäminen Czech jalkapalloilijat ja myöhemmin valvoa sen toteuttamista varmistettu Hannes Empl, virasto pää SLFC Soccer. Nimi, joka ei merkitse mitään faneille. Mutta hänen yhtiö valmistautuu muun pitoisuus jedenáctinásobnému Champions League voittaja Real Madrid tai edustaa Espanja ennen suuria lopputurnaukseen.

“Tarjoamme täyden palvelun saapumisesta lähtöä. Hotel, leikkipaikka, kuljetus, ystävyysotteluiden, erotuomareita. Kesällä järjestää koulutusta sataneljäkymmentä seuroja järjestämään 320 ystävyysotteluja kolmen kuukauden “, hän kertoi Empl.” Normaalisti minulla on viisitoista työntekijää. Kesällä mutta joukkue ulottuu kuusikymmentä. Ne ovat kaikki erittäin kiireinen. Asiakkailla on oltava riittävä mukavuutta. Itse matkustan yhdeltä joukkue toisensa jälkeen tervehtimään pomoja ja linja ja tarkastetaan kaikki “, sanoo Empl, jonka virasto on suurin Itävallassa.

Hänen hoito, suurin osa Tsekin klubeja. Sitten myös Chelsea, kahdeksankymmentä Betsson prosenttia klubeista Bundesliigan johdolla Schalke, Leverkusen ja Dortmund. Asiakkaat ovat eri puolilta maailmaa. “Annoimme harjoitusleiri edustamaan Englannissa Real Madrid ja Espanjan edustus. Hotelli, jossa hän valmistautuu EM kahdeksan vuotta sitten, johtaa Tsekin joukkue nautti. Mutta kenttä on valmentaja tuntui kaukana “, sanoo Empl.” Joka tapauksessa palvelu Real, Dortmund ja Tsekin edustus on identtinen. Korkein mahdollinen taso “, vakuuttaa Empl että maajoukkue ei ollut huijannut mitenkään. “Kun Pavel Vrba työskentelin kuten. Kaikki on suunniteltu ensimmäisestä viimeiseen hetkellä täydellisesti järjestetty. Olen tuntenut hänet pelaamasta Pilsen. “

Categories: Blogging