Qatar Japan Asian Cup SoccerTietoja jotain tällaista se luultavasti oli Newcastle – ostaa Jonjo Shelveyho ja heti ottaa huomioon ero, joka väijytyksessä koilliseen tápajícího koko tekee. Kalju stredpolar oli heti hänen debyyttinsä BBC julisti pelaaja ottelun, eikä ihme – se oli vain vahvistaminen Swansea, joka laatinut loistava voittaa 2: 1 voiton West Ham rozjetým …

Jonjo Shelvey koko pelin antoi fanit harvoin huomasi nähdä yhdistelmä luovuutta ja räjähtävyys, ja sen jälkeen vain kuuden minuutin taitavasti käynnistyi pisteytys tapahtuma, jonka pää oli kulkevat Wijnalduma Ayoze Perez. Toinen auttaa sinua Shelvey teki myöhemmin, kun etäisyys 60 metriä tarkasti kehotti Janmaat, jonka rajat käännetään hänen yhdeksäs liigassa tavoite Wijnaldum.

Vaikka Shelveymu ensi perustuu monista asioista, nimittäin yksi hänen joukkuetoverinsa – Aleksandar Mitrovic – melko harmitti. Serbian Forvard pelistä hän jäi jonkin aikaa ja nyt luovutti vallan melko turhautunut, kun hän ei Adrian suoraan kertaan puolet.

Mitrovicova lavishness Newcastle lopulta hän olisi tullut pistettä. Jo 49 minuuttia Jelavic oli väijytykseen on kurja vähän kotiin Mbemba että laski 1: 2 West Ham ja antoi runsaasti tilaa kompensoimiseksi. Se lopulta Hammers ei hyödyntää läheltä piti, varsinkin kun Kouyaté viime hetken otsikon näytti olevan tavoite.

Categories: Blogging