Manchester City omassa stadion yleiskatsaus kesti Crystal Palace 4: 0 ja ainakin iltaan asti johtava Premier League. Kansalaiset tavoitteesi tasaisesti molempiin puolikkaat, avasi pisteet Fabian Delph, johon sitten seuraa kaksi mA Tref Sergio Aguero ja viimeinen sana otti David Silva. Eagles vahvisti, että se on vuodenvaihteessa jäi täydellinen viileä ja hävisi kolmannen kerran peräkkäin.

Alan Pardew osastoilla ei ainoastaan ??voittanut lähes kuukauden, mistä 19 joulukuu ylimääräistä odottaa pisteytys. Tämä sarja negatiivinen pystyy alternatív link Bet365 symbolisesti rikkomaan kapteeni Damien Delaney, vain kaksi minuuttia sen jälkeen peli on ohi keskus Wickham oli täysin tilaisuudessa, Joe Hart mutta tärkeä hetki hänen joukkuetoverinsa hallussa.

Ottelu ei varmasti pelata kaikilla kotimaan huimaa vauhtia ja kärsivällisesti odottaa virheen vastustaja, joka tuli 22 minuutissa. Fabian Delph ojensi kolmisenkymmentä metriä ja Springbok ampui sen kaikki livahtaa rungon alla Wayne Hennessey Bet365 verkkoon. Crystal Palace maalivahti ja kun viimeinen peli vastaan ??Aston Villa kun hänen Minela aiheutti tappion hänen tiiminsä, myönsi toista halpaa maalin.

Toisaalta, hänen kollegansa Joe Hart tänään pidettävä kolmas puhtaalta pöydältä viime neljä ottelua ja yksi nykypäivän hilpeä tehoisku taalan paikan, suora vapaapotku Yohana Cabayeho. Vuoden toisessa päässä piki mielenkiintoisia mahdollisuuksia tuli läpi Sergio Aguero syksyllä kuitenkin meni vähän kauemmaksi vieressä bar.

Ennen pitkää kuitenkin, voisi iloita. Argentiinan hyökkääjä pääsi ulos takaa laatikko ja laukaus ulottumattomissa virtaviivaistettu Henneseyho valitettavaa Scott Dann. Aguero teki jälleen maalin ja 69. minuutilla. Jälkeen mukava bet365 fogadás bónusz vuorovaikutus ilmapallo tuli Touré, jotka ovat levinneet pelin siivet Kevin De Bruyneho ja hänen tarkka syöttö ilman Bet365 ongelmia puhdistaa tyhjä tavoite jäi yksin kotoisin Bueonos Aires.

Lopullisesti sen, että pelissä hän teki kuusi minuuttia ennen loppua David Silva. Jälleen tehdessään että Sergio Aguero, joka puolivälissä kenttä pláchl puolustaa Ward ja Silva sitten toimi pallon hopealautasella. Espanjan edustaja tätä tilaisuutta Bet365 nepohrdl ja suljettu lopullinen 4: 0th

Categories: Blogging