stetienneMatteo Darmian siirto Manchester United näyttää valmiiksi loppuvaiheessa; Tietojen mukaan Sky Italia on 25 vuotta vanha oikealle takaisin huomenna käytävä lääkärintarkastuksessa Englannissa. Kanssa lähdön Darmianovým hän sovittaa myös valmentaja Giampiero Ventura Torino FC, jotka ovat jo alkaneet etsiä korvaavan. Ensisijaisena tavoitteena on tukea italialainen “21” David Zappacosta alkaen Atalanta …

“Se on totta, Darmian pelaavat Mestarien liigan Manchester United. Matteo ansaitsee Top Club ja aina unelmoinut Mestarien liigan, nyt unelmiesi liian totta”, sanoi valmentaja Ventura.

Darmianove siirto Old Trafford, jossa mukaan Sky allekirjoittaa nelivuotisen sopimuksen, mikä todella tekee.

Soittimen hinta olisi noin £ 13 miljoonaa, tai vastaavan summan Clyneova siirryttäessä Liverpool.

United Hollanti manageri Louis Van Gaal voi näin pian pystyä ruksata yksi hänen kesän painopisteitä.

Italian edustaja saa laatu-back, joka viime kaudella liigan mukaan tietokantaan WhoScored tuottanut tarkin keskukset (23), ja vain Danilo Avelar päässä Cagliari oli yksi puolustajia Italian Top Division ennakoivaa, mitä tekee mahdollisuuksia joukkuetoverinsa termejä.

Ei tyhjäkäynnillä edes pitäen Torino FC lähtö yksi johdonmukainen puolustaja Serie kahden viime vuoden luonnollisesti erittäin heikko. Mukaan toimittaja Gianluca Di Marzia Granata on neuvotellut saapumista Atalanta pari Zappacosta – Basell varten kokonaismäärä jossain välillä 10 ja 13 miljoonaa euroa.

Kummassakin tapauksessa azzurrina äskettäin edustettuina Euro 21 vuotta. Keskikenttäpelaaja Daniele Basell liian väärinkäyttöä aukko rotu ja loput kaksintaistelut ole pelannut; Lennot Turin sitten kuulemma välittömästi sovittu.

Se loukkaavasti viritetty oikealle takaisin Davide Zappacosta Tšekissä kesti paljon laajemmin ja myönteisessä valossa, siis myös kesti 48 tuntia ajatella sen yli ja odottaa enää, slovutnejší ehdokas.

Jos se sitten tapahtuisi Zappacosta kieltäytyi, pitäen kranaatti väitetään piilossa väijytyksessä Jacopo Sala päässä Hellas Verona.

Categories: Blogging